Radiofreqüència

Desplegaments ràpids i fiables

La tecnologia de radiofreqüència ens permet d’arribar a llocs a on no hi ha disponibilitat de cap altre tipus de connexió. Treballem tant en bandes ISM (5GHz, 24GHz, 60GHz) com sobre bandes llicenciades (entre 6 i 38GHz, 71-76GHz i 81-86GHz), oferint solucions des de 50Mb fins a 10Gb full dúplex, sense agregació de canals.

Les solucions basades en radiofreqüència són també una molt bona solució a la necessitat de línies secundàries com a backup: establim enllaços de gran capacitat utilitzant una tecnologia diferenciada a la fibra òptica.

Definint tant sols les quins son els punts inicial i final del radioenllaç, la nostra enginyeria s’encarregarà de tot: establir-ne les viabilitats, determinar el tipus de tecnologia a utilitzar i oferir un ventall de possibilitats basant-nos en el cost d’inversió, la capacitat a oferir i el cost €/Mb en aire.

En aquelles poblacions en les que s’estigui en cobertura d’algun dels nostres punts de presència, oferim l’opció d’enllaç al nostre punt, que disposa de connexió directa amb els nostres Datacenters.

Descobreix els altres serveis que t’oferim

Conectivitat

Mitjançant l’ús de múltiples tecnologies i protocols, donem respostes a les necessitats de connexió del món global.

Data Center

Seguretat i fiabilitat en l’accés i les comunicacions, amb els servidors sempre operatius.

Esdeveniments Pop-Up

Tot allò que necessiti interacció amb el món digital i un control en temps real passa per les nostres xarxes.

+ informació