Trànsit IP

Connexió IP allà on sigui necessari

Amb infraestructura pròpia i utilitzant interconnexions amb múltiples operadors Tier-1, podem proporcionar diversos serveis de transport IP. Oferim contractes de servei garantit (SLA) per a empreses de nivell local que necessitin unificar les seves telecomunicacions en un únic operador multiservei.

Mitjançant els nostres acords tenim accés a més de 60 Datacenters interconnectats arreu d’Europa, amb solucions exclusives o compartides, en funció de les necessitats. Respostes simples, escalables, flexibles i transparents a problemes complexos.

Utilitzant les darreres tecnologies òptiques optimitzem l’ús de les fibres desplegades, permetent distribuir més capacitat en la mateixa infraestructura.

Interfaces

  • Fast Ethernet: 10/100 Mb
  • Giga Ethernet: de 200Mb a 2,5Gb
  • Ethernet 10Gb: d’1Gb a 10Gb
  • Ethernet 25Gb: des de 11Gb fins a 25Gb
  • Ethernet 40Gb: des de 26Gb fins a 40Gb
  • Ethernet 100Gb: des de 41Gb fins a 100Gb

El servei de Trànsit IP està dissenyat per a utilitzar-se tant per part de client final com per part d’altres operadors, posant a la seva disposició tota la nostra tecnologia en el control de la xarxa.

La interconnexió de xarxes satèl·lit mitjançant vMPLS per a entregar en un únic punt, permet superar les barreres dels routers i entregar una única xarxa en L2, per a la gestió simplificada de les infraestructures, fins i tot utilitzant múltiples VLANs entre seus.

Descobreix els altres serveis que t’oferim

Conectivitat

Mitjançant l’ús de múltiples tecnologies i protocols, donem respostes a les necessitats de connexió del món global.

Data Center

Seguretat i fiabilitat en l’accés i les comunicacions, amb els servidors sempre operatius.

Esdeveniments Pop-Up

Tot allò que necessiti interacció amb el món digital i un control en temps real passa per les nostres xarxes.

+ informació